اصلاحیه آگهي پنجمین فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع Ph.D بهمن ماه ۹۷ (اعلام رشته ها )

دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، به منظور تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود در گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی، بر اساس دستورالعمل نحوه گذراندن تعهدات قانونی مصوب شانزدهمین جلسه هیات رئیسه محترم دانشگاه مورخ ۹۵/۸/۹ و مصوبه سی و یکمین جلسه شورای دانشگاه مورخ ۹۶/۹/۲۲،  فراخوان تعهدات قانونی را در رشته هاي مورد نیاز بصورت هیات علمی و غیر  هیات علمی (با وظایف هیات علمی)  برگزار مي‌نمايد.

متقاضیان رشته های مذکور می توانند مدارک خود را بصورت CD/DVD   در دو نسخه تهیه و از روز سه شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۳۰ لغایت روز چهارشنبه مورخ  ۹۷/۱۲/۱۵  به آدرس اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان – حوزه معاونت آموزشی دانشگاه – دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیأت علمی – کد پستی ۸۱۷۴۶۷۳۴۶۱  از طریق پست سفارشی ارسال نمایند.