افتتاحیه همایش با سخنرانی دکتر محمدحسین نصر اصفهانی ریاست پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان

افتتاحیه همایش سالیانه دانشکده  با سخنرانی دکتر محمدحسین نصر اصفهانی ریاست پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان در روز سه شنبه ۱۹ بهمن ساعت۸:۳۰ در محل سالن شهید چمران دانشکده فناوریهای نوین پزشکی آغاز گردید.

درباره دکترمحمدحسین نصراصفهانی :
دکتر محمد حسین نصر اصفهانی متولد سال۱۳۴۵در شهر اصفهان می باشد. ایشان پس از طی تحصیلات ابتدایی خود، تحصیلات متوسط را در کشور انگلستان به پایان رسانید. وی مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه لندن در رشته زیست شناسی انسانی و آناتومی دریافت نمود. در ادامه مدرک Ph.D. خود را در سال ۱۹۹۱ (۱۳۷۰) در رشته جنین شناسی بالینی از دانشگاه کمبریج لندن دریافت نمود. سپس به مدت یکسال به عنوان جنین شناس در مرکز Bourn and Hallam در کشور انگلستان حضور داشت (لازم به ذکر است که اولین نوزاد حاصل از IVF در این مرکز به دنیا آمد). وی پس از ورود به ایران در سال۱۳۷۲، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شد. در همان سال با همکاری یک تیم پزشکی اقدام به تاسیس مرکز باروری و ناباروری اصفهان نموده و شروع به درمان بیماران نابارور به روش IVF و ICSI نمود. دکتر نصر اصفهانی در طول سالهای ۱۳۷۲ تا کنون به عنوان یکی از اعضای فعال پژوهشکده رویان بوده و در زمینه های گوناگون علمی به خصوص در زمینه جنین شناسی کارهای تحقیقاتی بسیاری را انجام داد. سپس در سال ۱۳۸۳ ایشان با همراهی و حمایت زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی پژوهشکده زیست فناوری اصفهان را راه اندازی و از آن زمان تاکنون به عنوان رئیس این پژوهشکده فعالیت نموده اند و با انجام بسیاری از طرحهای موفق تحقیقاتی باعث پیشرفت و ترقی علم در این مرز و بوم شده اند. بعلاوه، ایشان تاکنون به عنوان استاد راهنما بیش از ۳۰ طرح پایان نامه دانشجویی در مقطع دکترا، و بیش از ۶۵ طرح پایان نامه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد و ۴ طرح دکترای حرفه ای را هدایت نموده اند. بعلاوه ایشان دارای بیش از ۱۵۶ مقاله در مجلات داخلی و ۱۲۹ مقاله در مجلات خارجی و بیش از ۷۰ خلاصه مقاله داخلی و همچنین بیش از ۶۷ خلاصه مقاله بین المللی می‌باشند. دکتر محمد حسین نصر اصفهانی علاوه بر رشته تخصصی خود که جنین شناسی بالینی می باشد فعالیت های زیادی را در زمینه های شبیه سازی حیوانی، سلولهای بنیادی، ژنتیک و... انجام داده است. وجود ایشان به عنوان مسئول پروژه شبیه سازی گوسفند برای اولین بار در خاورمیانه فصلی نو را در علم و دانش این کشور رقم زده است.

گزارش افتتاحیه به روایت تصویر: