برترین‌ طرح‌های هفتمین رویداد «ایده‌شو»

هفتمین رویداد ایده پردازی سلامت و بهداشت «ایده‌شو» برای پرورش قدرت خلاقیت و ایده‌پردازی در یک محیط دوستانه و رقابتی به منظور ایجاد فرهنگ نوآوری و تلاش برای هدایت افراد جامعه به فعالیت در زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با همکاری باشگاه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و دانشکده فناوریهای نوین و معاونت پژوهشی و واحد توسعه ی فناوری و ارتباط با صنعت دانشکده فناوریهای نوین از ساعت ۴ الی ۸ بعد از ظهر روز چهارشنبه ۲۸ مرداد ماه در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

این رویداد با استقبال خوبی مواجه و ۴۰ ایده دریافت شد و در این رویداد بیش از یکصد و چهل نفر حضور داشتند. پس از داوری اولیه توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ۱۴ ایده جهت ارائه اولیه انتخاب شدند. در ابتدا ایده پردازان به مدت سه دقیقه ایده های خود را ارائه نمودند. پس از آن، «طرح‌های نرم افزار آنالیز پا و طراحی کفش توسط محمد تقی کریمی»،«تولید نخ بخیه و ژل آمنیوتیک توسط گلنار عبدالوند»،«درپوش سوزن سرنگ ایمن توسط پارسا نوایی»،«خط تشخیص سلامتی توسط ندا وهابی»و«حسگر زیستی جنین توسط محمد زاهدی» به عنوان پنج طرح برای مرحله بعد( مرحله پرسش و پاسخ) انتخاب گردیدند. در این مرحله ایده پردازان به مدت ۴ دقیقه از ایده ی خود دفاع کردند.

در نهایت و پس از داوری توسط هیات داوران (آقایان دکتر سعید کرمانی، دکتر بحری نجفی، دکتر ربانی، مهندس مهدوی و مهندس نجات بخش)، ایده «نرم‌افزار آنالیز پا و طراحی کفش» به مقام اول دست یافت و ایده‌های «تولید نخ بخیه و ژل آمنیوتیک» و «درپوش سوزن سرنگ ایمن» به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.