فراخوان بورسیه تحصیلی سوئیس (scholarship) برای دانشجویان و محققان ایرانی

فراخوان بورسیه تحصیلی سوئیس (scholarship) برای دانشجویان و محققان ایرانی در سایت موسسه توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران قرار گرفت.

اعلام فراخوان:  ۲ آگوست ۲۰۱۸ (۱۱ مرداد ۱۳۹۷)

مهلت ارسال درخواست: ۱۵ نوامبر ۲۰۱۸ (۲۴ آبان ۱۳۹۷)

آغاز بورسیه: ۱ سپتامبر ۲۰۱۹ (۱۰ شهریور ۱۳۹۸)

این فراخوان در سه شاخه با مشخصات زیر است:

۱-  PhD Scholarships برای افرادی که تاریخ تولد آنها پس از ۳۱ دسامبر ۱۹۸۳ است. این کمک هزینه در همه رشته‌های دانشگاهی و برای سال تحصیلی ۲۰۲۰- ۲۰۱۹ به مدت حداکثر سه سال است.

۲-  Postdoctoral Scholarships برای افرادی که PhD خود را پس از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ و قبل از ۳۱ آگوست ۲۰۱۹ دریافت کرده باشند. این کمک هزینه در همه رشته‌های دانشگاهی و برای سال تحصیلی ۲۰۲۰- ۲۰۱۹ به مدت حداکثر دوازده ماه است.

۳-  Research Scholarships برای افرادی که تاریخ تولد آنها پس از ۳۱ دسامبر ۱۹۸۳ است. این کمک هزینه مشمول محققان همه رشته‌های دانشگاهی و نیز پزشکان جوان برای سال تحصیلی ۲۰۲۰- ۲۰۱۹ به مدت حداکثر دوازده ماه است.

جهت اطلاعات بیشتر به آدرس سایت به نشانی  ذیل مراجعه فرمائید.: