فراخوان همکاری در پروژه اپلیکیشن های حوزه سلامت

هدف این چالش طراحی و ساخت اپلیکیشن های حوزه سلامت میباشد. در راستای این چالش تلاش می شود تا با ایجاد بستری مناسب، زمینه برای فعالیت مشترک دانشجویان و محققان در رشته های مختلف گروه مهندسی، پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی فراهم گردد.

این چالش در ۵ شاخه انجام می شود. هر دانشجو می تواند با مشاهده پیش پروپوزالهای ارائه شده در هر شاخه و تخصص های مورد نیاز در هر یک از آنها، برای شرکت در این چالش اقدام نماید. افراد مورد نیاز برای شرکت در این چالش عبارتند از:

·         برنامه نویس اپلیکیشن های موبایل

·         طراح گرافیک اپلیکیشن های موبایل با قابلیت مدلسازی سه بعدی

·         دانشجوی پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی جهت ثبت داده های مورد نیاز و مشاوره در حوزه تخصصی مربوطه

برای اطلاعات بیشتر در مورد هریک از شاخه های این چالش و دریافت پروپوزال مربوط به هریک اینجا را کلیک کنید.

دانشجویان علاقه مند به همکاری می توانند رزومه و لیست طرح انتخابی خود را از طریق وب سایت بارگذارینمایند. پس از بررسی رزومه های ارسالی توسط صاحبان طرح، از افراد تأیید شده برای ارزیابی بیشتر و تشکیل تیم نهایی در قالب یک رویداد علمی، دعوت به عمل می آید. طی این رویداد که در ۱۹ بهمن ماه برگزار می شود، تیم ها با انتخاب صاحبان طرح تشکیل شده و  سپس هر تیم پروپوزال کامل خود را برای مرکز تحقیقات پردازش تصاویر و سیگنال های پزشکی ارسال می نماید تا روند تأیید و اختصاص منابع مالی صورت پذیرد. بسته به نظر صاحبان طرح ها، زمان اتمام طرح و پرداخت نهایی به اعضای تیم می تواند تا حداکثر ۲۴ ماه تعیین گردد.

لازم به ذکر است، برای حصول نتیجه مورد نظر از این رویداد، جلسات مرتب (هفتگی یا ماهیانه) با شرکت اعضای تیم ها برگزار خواهد شد تا روند نوشتن پروپوزال و پیشرفت طرح ها به صورت مداوم بررسی گردد و هدف آموزشی در کنار روند پژوهشی برای اعضای تیم حاصل شود.

برای شرکت در این چالش و بارگذاری رزومه لطفا اینجا را کلیک کنید.

شاخه های  چالش:

· طراحی و ساخت یک اپلیکیشن موبایل جهت آموزش ساختار آناتومیک و فیزیولوژیک قلب به همراه انواع صداهای طبیعی و غیر طبیعی آن به  دانشجویان پزشکی

· طراحی و ساخت یک اپلیکیشن سنجش کیفیت تراش مولاژ دندان

· طراحی و ساخت بازی سه بعدی برای بیماری ترس از ارتفاع