پنچمین همایش سالانه دانشکده فناوری های نوین با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم تحقیقات و فناوری

در پنچمین همایش سالانه و تور پژوهشی دانشکده ای فناوری های نوین علوم پزشکی اصفهان، با حضور سرکار خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه و سرکار خانم دکتر حق جو جوانمرد معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و همچنین روسای و معاونین دانشکده های این دانشگاه شنبه ۱۷ آذرماه در دانشکده فناوریهای نوین برگزار شد. این همایش با سخنرانی ریاست محترم دانشکده افتتاح شد. در ادامه این همایش، معاونت محترم پژوهشی دانشکده فناوری های نوین، به معرفی دانشکده، توانمندی ها و هسته های پژوهشی و دستاوردهای  دانشکده  پرداختند. هسته پژوهشی دانشکده شامل هسته پژوهشی پردازش تصاویر میکروسکوپی،  تحلیل تصاویر چشم پزشکی، الکترونیک در پزشکی، بازی درمانی، تجزیه و تحلیل تصاویر قلب،  مواد هوشمند، مهندسی بافت، رهایش دارو و بیوانفورماتیک میباشند.

معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سرکار خانم دکتر حق جو جوانمرد به عنوان سخنران کلیدی مراسم، با بیان این که این دانشگاه امسال کل آذرماه را آذرماه پژوهش اعلام کرده است، و با برگزاری تورهای دانشکده ای سعی در توسعه فعالیتهای بین رشته ای دارد، اظهار داشت: قله پژوهشهای بین رشته ای دانشکده های فناوریهای نوین است. دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای چندین هسته با سابقه و توانمند بوده و بهترین دپارتمان مهندسی بافت کشور را دارد، همچنین پرداختن به بحث بازیها برای حل مسائل بهداشت و سلامت اهمیت دارد و این نیز نقطه روشن دیگری در این دانشکده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خاطرنشان کرد: دانشکده فناوریهای نوین این دانشگاه تنها دانشکده این دانشگاه است که همه دانشجویان آن تحصیلات تکمیلی بوده و فعالیتها پژوهشی بسیار فاخری در این دانشکده انجام می شود و شانس این که تبدیل به فناوری شود بسیار بیشتراست.

وی با اشاره بر این که دستاوردهای ارائه شده خوب و دلگرم کننده بوده است، بر توسعه فعالیتهای بین رشته ای این دانشکده با دیگر دانشکده ها تاکید داشت.

سرکار خانم دکتر حق جو جوانمرد با بیان این که قله پژوهشهای بین رشته ای دانشکده های فناوریهای نوین است، افزود: چندین هسته پژوهشی و فناور در این دانشکده فعالیت دارد، نمونه آن هسته قلب، چشم است که خیلی هم باسابقه و توانمند هستند.

وی با اذعان به این که از جمله توانمندیهای این دانشکده داشتن انواع تکنیکها داده پردازی است، گفت: بواسطه این توانمندی در همایش آذرماه پژوهش امسال شاهد فعالیتهای خوبی با داده MRI، داده های اپتیکی و الکتروکاردیوگرام در راستای تشخیص ضایعه MS، ضایعه چشمی و سکته قلبی بودیم.