گزارشی از برنامه های روز اول سومین همایش سالیانه روز پژوهش دانشکده

در روز اول همایش سالیانه روز پژوهش دانشکده مورخ سه شنبه ۱۹ بهمن با سخنرانی سرکار خانم دکتر راحله کافیه دبیر علمی همایش راس ساعت ۸:۳۰ در سالن شهید چمران آغاز گردید.

اهم برنامه های روز اول

۱.سخنرانی خانم دکتر راحله کافیه دبیر علمی همایش

۲. افتتاحیه :سخنرانی جناب آقای دکتر محمدحسین نصر اصفهانی ریاست محترم  پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان

۳.  ارائه  مقالات برگزیده توسط دانشجویان

۴. مصاحبه ی  چالش تولید نرم افزار موبایل  در حوزه سلامت با حضور اساتید و شرکت کنندگان از دانشگاه های مختلف

در حاشیه این همایش :

۱.وبسایت پایگاه داده های پزشکی توسط آقای دکتر حسین ربانی ریاست دانشکده رونمایی شد.

۲.تاسیس شاخه دانشجویی IEEE با سرپرستی خانم  دکتر راحله کافیه اعلام شد.

۳. پس از پایان بخش های مختلف مهمانان از جمله اساتید و دانشجویان از  غرفه های پژوهشی ،  سالن پوسترها و محل برگزاری مصاحبه ی  چالش تولید نرم افزار موبایل بازدید کردند.

همچنین در حاشیه روز اول  همایش تصاویری دسته جمعی با حضور اساتید ، دانشجویان و شرکت کنندگان در همایش ثبت گردید.

خدمات دانشجویان

کتابخانه مرکزی