گزارش برگزاری اولین کارگاه گرنت نویسی

دفتر یوسرن اصفهان به طور رسمی کار خود را با برگزاری کارگاه گرنت نویسی آغاز کرد. این کارگاه در روز های ۲۰ و ۲۱ شهریور ماه از ساعت ۸ لغایت ۱۷ در محل تالار شهید چمران دانشکده فناوری های نوین برگزار گردید. کارگاه در قالب ۷ گروه ۵ نفره متشکل از اعضای محترم هیات علمی و محققان گرامی تشکیل شد. ۷ گروه شرکت کننده  پس از بررسی پروپوزال اولیه از بین ۱۵ گروه ثبت نام کننده انتخاب شدند. مدرس کارگاه دکترعلی میرزازاده، از دانشگاه سانفرانسیسکو کالیفرنیا،استاندارد های لازم برای نوشتن گرنت پروپوزال برای دو نهادNIMAD(National Institute for Medical Research Development)  وNIH‪(National Institutes of Health)‬ ارائه دادند. این کارگاه دو روزه که به صورت ترکیبی از سخنرانی، بحث و کار گروهی در نظر گرفته شده بود فرصتی را برای تمرین نوشتن مهمترین  قسمت های یک پروپوزال فراهم کرد، گروه های تحقیقاتی در طول کارگاه فرصت های متعددی برای ارائه پروپوزال خود پیدا کردند تا با استفاده از بازخوردها ی متعدد سایر  گروه ها و مدرس کارگاه، به عنوان یک فرایند تکراری،  در جهت بهبود پروپوزال خود قدم بردارند. در ضمن غرفه ای با هدف ارائه ی محصلات یوسرن و معرفی اهداف و پتانسیل های موجود همزمان با برگزاری کارگاه برپا شد.

به دلیل استقبال گسترده و تقاضای زیاد اعضای محترم هیئت علمی، این کارگاه بار دیگر با تدریس دکتر میرباقری، عضو هیئت علمی دانشگاه نورث وسترن، در روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریور برگزار خواهد شد.

یوسرن(USERN)  شبكه ي جهاني آموزش و پژوهش علمي است كه مخففUniversal Scientific Education and Research Network  میباشد . يوسرن با هدف گسترش آموزش و پژوهش علميِ اخلاق محور و بشر دوستانه و در نهايت پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در تمام ٢٢ رشته علمي در دنيا ايجاد شده است دفتر یوسرن اصفهان، ۲۸امین دفتر داخلی از شبکه بین المللی یوسرن است که کار خود را به مدیریت خانم دکتر راحله کافیه آغاز کرده است. مدیریت کمیته دانشجویی این دفتر به عهده آقای علیرضا صمیمیت می باشد.