گزارش کارگاه یک روزه پردازش تصاویر قلبی

کارگاه پردازش تصاویر قلبی در تاریخ ۱۶ بهمن ۹۵ از ساعت ۹ الی ۱۴ با حضور اساتید و دانشجویان رشته های مهندسی پزشکی و کاردیولوژی در تالار شهید چمران دانشکده­ فناوری­های نوین پزشکی برگزار گردید.

در این کارگاه جناب آقای دکتر سجادیه (مسئول بخش تصویربرداری قلبی بیمارستان الزهرا) به بیان زمینه­های متعدد تصویربرداری قلبی و آینده­ی پیش روی آن پرداختند. جناب آقای دکتر کرمانی (معاونت پژوهشی دانشکده­ فناوری­های نوین پزشکی و مسئول هسته پردازش تصاویر قلبی) به معرفی هسته، زمینه­ی فعالیت آن و پروژه­های انجام گرفته پرداخته و افق­های پیش روی محققان در این حوزه را تشریح نمودند. رهیافت­های موجود و سمت و سوی تحقیقات در segmentationبطن­های قلبی توسط آقای مهندس قلیچ اوغلی و خانم مهندس باستانی ( از اعضای هسته­ پردازش تصاویر قلبی) بیان گردید. در ادامه آنالیز حرکت دیواره قلب توسط آقای دکتر یوسفی و آقای دکتر کرمانی و فعالیت­های انجام شده در هسته­ پردازش تصاویر قلبی در این حوزه تشریح شد. در انتها آقای مهندس هوشیار به بررسی روش­های موجود در آنالیز تصاویر دریچه قلبی پرداختند.

شرکت کنندگان در گارگاه که با حضور فعال خود از مطالب مطروحه استفاده کردند، از گواهی شرکت در کارگاه (certificate) بهره مند می­گردند.