برگزاری دومین دوره انتخابات شورای صنفی دانشکده

دومین دوره انتخابات شورای صنفی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز یکشنبه مورخ بیست و سوم اردیبهشت ماه ۹۷ توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزارشد.

انتصاب مدیر توسعه فناوری دانشگاه

سرکار خانم دکتر انوشه زرگر خرازی

انتصاب به جا و شایسته جنابعالی را به عنوان مدیر محترم توسعه فناوری دانشگاه  که بیانگر تعهد ،کارآمدی ،لیاقت و شایستگی‌ های بر جسته سرکار عالی  در صحنه‌ های خدمت صادقانه به نظام و میهن اسلامی  است تبریک عرض نموده، موفقیت و سربلندی شما را از درگاه خداوند منان مسئلت داریم.

کسب مقام اول در دو ۴۰۰ متر و مقام سوم دو ۱۰۰ توسط جناب آقای علی سلیمانی در مسابقات دو میدانی

جناب آقای علی سلیمانی

با کمال مسرت کسب مقام اول در دو ۴۰۰متر و مقام سوم در دو ۱۰۰ مسابقات دومیدانی در اولین المپیاد ورزشهای همگانی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون برای شما مسائلت داریم.

ثبت نام در کارگاهها ی بيست و ششمين کنفرانس مهندسي برق ايران

به اطلاع ميرساند ثبت نام در کارگاهها ی بيست و  ششمين کنفرانس مهندسي برق ايران آغاز شده است. مهلت ثبت نام ۱۰ ارديبهشت ماه مي‌باشد. درصورتيکه کارگاه آموزشي به هر دليلي برگزار نگردد، هزينه ثبت نام بصورت کامل به ثبت نام کننده برگشت داده خواهد شد. ليست کارگاههاي آموزشي از لينک زير قابل دسترس مي باشد

ایده‌شو تجهیزات پزشکی و فناوری سلامت

در تاریخ ۲۹ فروردین ۹۷ ایده‌شو تجهیزات پزشکی و فناوری سلامت با همکاری دانشکده فناوری های نوین و شهرک علمی و تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان  در سالن همایش های  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  برگزار گردید.

کارگاه پیشرفته طراحی محاسبات دارو

کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزارهای طراحی دارو دوره پیشرفته در اردیبهشت ۹۷ توسط گروه بیو انفورماتیک در سالن شهید چمران دانشکده فناوری های نوین برگزار می گردد.

با امضای ریاست محترم دانشگاه سرکار خانم دکتر چنگیز، ابلاغ پروفسور هارولد اسنیدر از دانشگاه گرونینگن هلند به عنوان عضو هیات علمی الحاقی گروه بیوانفورماتیک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صادر شد.

ایده شو تجهیزات پزشکی و فناوری سلامت

سی و نهمین رویداد ایده‌شو با عنوان تجهیزات پزشکی و فناوری سلامت از ساعت ۱۵ روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ‌ماه ۱۳۹۷ توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با همکاری دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود. در این رویداد ایده‌پردازان طی مدت ۳ دقیقه ایده خود را در حضور جمع بیان کرده و پس از داوری به سه ایده برتر جوایزی اهدا می‌شود.

تمدید فراخوان جذب هیات علمی از ۱۸ لغایت ۲۱ فروردین ماه

به گزارش مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با توجه به درخواستهای مکرر واصله از سوی متقاضیان ثبت نام در فراخوان جذب اعضای هیات علمی و نظر به مصادف شدن ایام ثبت نام با تعطیلات پایان سال ۹۶ و عدم امکان ثبت نام برای گروهی از داوطلبین ، مجددا از روز شنبه مورخ ۱۸ فروردین ۹۷ لغایت سه شنبه ۲۱ فروردین ۹۷ ثبت نام اینترنتی جهت شرکت در فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات علمی امکانپذیر خواهد بود.

برگزاری کارگاه آشنایی با نرم افزار های طراحی محاسباتی دارو

برگزاری کارگاه آشنایی با نرم افزار های طراحی محاسباتی دارو (دوره مقدماتی ) در روز های ۹۶/۱۲/۲۴ لغایت ۹۶/۱۲/۲۷ در سالن شهید چمران  دانشکده فناوری های نوین برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی RSS