فراخوان طرح های نوآورانه آموزشی

به منظور جهت دهی به فعالیت های نوآورانه آموزشی در قالب طرح های منسجم و پرمحتوا و به منظور حمایت مالی از طرح های نوآورانه آموزشی متناسب با نیازهای ملی و منطقه ای، مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با همکاری مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی اقدام به فراخوانی پروپوزالهای پیشنهادی کرده است. نشانی ارسال پروپوزال: merc@edc.mui.ac.ir آخرین مهلت ۱۳۹۷/۸/۲۰

اطلاعیه/ اعطای تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان نوورود (دانشجویان سال اول دوره‌های کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری) در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (با عنوان سابق: آیین‌نامه اعطای جایز‌ه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر)»، تسهیلات ویژه‌ای را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

فراخوان بورسیه تحصیلی سوئیس (scholarship) برای دانشجویان و محققان ایرانی

فراخوان بورسیه تحصیلی سوئیس (scholarship) برای دانشجویان و محققان ایرانی در سایت موسسه توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران قرار گرفت.

موافقت با راه اندازی رشته زیست پزشکی سامانه ای مقطع دکتری تخصصی(Ph.D)

با استناد به رای صادره در دویست و شصت و هشتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، مورخ ۹۷/۵/۲۸ با راه اندازی رشته زیست پزشکی سامانه ای مقطع دکتری تخصصی(Ph.D) با ظرفیت پذیرش ۳ دانشجو برای یک دوره در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان موافقت بعمل آمد.

بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند

روز سه شنبه ۶ شهریورماه،نشست صمیمانه کارمندان دانشکده با جناب آقای دکتر حسین ربانی  ریاست محترم  دانشکده فناوریهای نوین پزشکی یه مناسبت بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند برگزار گردید.

بازدید هیات بورد تخصصی رشته فناوری تصویر برداری عصبی

در روز چهارشنبه مورخ ۱۰ مردادماه  ۹۷ هیات بورد تخصصی  رشته فناوری تصویر برداری عصبی به منظور ارزیابی تاسیس این رشته در مقطع Ph.D در دانشکده فناوری های نوین علوم پزشکی اصفهان از دانشکده و امکانات آن بازدید نمودند.

نهضت فراتحلیل Standing on the shoulders of gaints (مهلت ثبت نام ۱۵ مردادماه)

حوزه معاونت پژوهشی در نظر دارد با محور ترویج انجام مطالعات غیر اصیل بر مبنای تجمیع مطالعات معتبر انجام یافته و با استفاده از انبار داده‌های مطالعات موجود، کمپینی متشکل از محققین علاقمند در این حوزه تشکیل دهد. در این راستا همایشی جهت معرفی فعالیت‌های معاونت در این حوزه برگزار خواهد گردید. از کلیه علاقمندان هیأت علمی دعوت می‌گردد که با هدف آگاهی از کلیه‌ی مراحل این کار در این همایش شرکت نمایند.

برگزاری اولین کالج دانش آموزی فناوری های نوین پزشکی

اولین کالج دانش آموزی فناوری های نوین پزشکی  از روز دوشنبه ۲۵تیرماه تا سه شنبه ۲۶ تیرماه به مدت دو روز و هر روز از ساعت ۸ تا ۱۳ با حضور دانش آموزان  دختر مدارس استعدادهای درخشان پایه هشتم و نهم در محل دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار گردید.

برنامه حمایت از کلان پروژه های بین رشته ای در راستای رسیدن به مرجعیت علمی

نیروی انسانی مهمترین عامل در پژوهش و فناوری است و بدون توجه ویژه به آن دستیابی به توسعه پایدار امکان ­پذیر نیست. اعتبار کلان پروژه­ های بین رشته ای با اهداف زیر به تیم­ های تحقیقاتی متشکل از اعضای هیات علمی با سوابق درخشان پژوهشی اعطا می گردد.

کتاب پژوهشگر مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی جزو ۲۵% بالای متقاضی ebook از مجموعه کتابهای انتشارات اشپرینگر در سال ۲۰۱۷

کتاب تالیفی خانم دکتر مهناز اتحاد توکل پژوهشگر مرکز تحقیقات پردازش تصویر و سیگنال پزشکی با عنوان  Application of infrared in biomedical sciencesجزو ۲۵% بالای متقاضی ebook از مجموعه کتابهای انتشارات اشپرینگر در سال ۲۰۱۷ بوده است.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی RSS