ارتقاء درجه علمی جناب آقای دکتر سعید کرباسی از مرتبه دانشیاری به استادی

استاد محترم جناب آقای دکتر سعید کرباسی

با کمال مسرت ارتقاء درجه علمی جنابعالی از مرتبه دانشیاری به استادی دانشکده فناوری های نوین علوم پزشکی  را تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون شما را در کسب درجات علمی و معنوی بالاتر از درگاه ایزد منان خواستاریم.

تغییر آدرس دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی

به اطلاع میرساند دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی به روبروی دانشکده پرستاری (محل قدیم دفتر فنی) انتقال یافت.

ضمنا تابلوهای راهنمای  سطح دانشگاه گویای محل جدید دانشکده می باشد.

راه اندازی نسخه جدید سایت آوای سلامت

به اطلاع می رساند نسخه جدید سایت آوای سلامت در آدرس http://iec.behdasht.gov.irطراحی و به روز رسانی شده است.

دهمین کنفرانس بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران

دهمين کنفرانس بينائي ماشين و پردازش تصوير ايران ۳۰ آبان الي ۲ آذرماه سال جاری به میزبانی دانشکده مهندسي برق و کامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود.

بازدید جناب آقای دکتر موحدیان عطار معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده فناوریهای نوین

جناب آقای دکتر موحدیان عطار معاون آموزشی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۵/۱۲ همزمان با ایام میلاد پر برکت امام رضا (ع) از محل جدید دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید نمودند.

انتصاب سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده فناوریهای نوین

طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر حسین یوسیفی سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،سرکار خانم دکتر امینی به عنوان سرپرست کمیته پژوهشهای دانشجویی،دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی منصوب گردیدند.توفیق روز افزون ایشان را در انجام امور محوله از درگاه احدیت خواستاریم.

افتتاح ۲۸ امین دفتر یوسرن در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

۲۸ امین دفتر یوسرن در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با حضور جناب آقای دكتر  میرمحمدصادقی معاون امور بین الملل دانشگاه و به مديريت سرکارخانم دكتر راحله كافيه افتتاح شد.

فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی (فازغ التحصیلان مقطع Ph.D )

فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی در گروه­های آموزشی و مراکز تحقیقاتی، در سایت معاونت آموزشی  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به آدرس edu.mui.ac.irقرار گرفته است و متقاضیان می توانند از تاریخ ۹۶/۴/۲۵ لغایت ۹۶/۵/۵ با مراجعه به سایت مذکور نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

برگزاری سمینار دو روزۀ آموزشی-مهارتی "نقشه برداری مغز"(ویژه استان اصفهان)

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در نظر دارد به منظور آشنایی، به روز رسانی و افزایش مهارت پژوهشگران علاقمند، سمیناری آموزشی-مهارتی برگزار نماید.

راه اندازی سامانه "پیشینه پژوهش" با هدف پیشگیری از انجام پژوهش های تکراری

به آگاهی می رساند  سامانه "پیشینه پژوهش" با هدف پیشگیری از انجام پژوهش های تکراری، در نشانی http://pishineh.irandoc.ac.ir آماده ارائه خدمت است.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی RSS