جلسه سخنرانی جناب آقای دکتر سعید کرباسی

با توجه به ضرورت آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با زمینه‌های مختلف تحقیقاتی رشته مهندسی پزشکی و نیز در جهت ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در دانشکده فناوریهای نوین مقرر گردید هر یک از اساتید دانشکده در جلساتی با حضور عموم دانشجویان به معرفی فعالیتهای علمی خود بپردازند. لذا به اطلاع می‌رساند در تاریخ شنبه ۲۹ مهرماه از ساعت ۱۲:۳۰ جلسه سخنرانی جناب آقای دکتر سعید کرباسی، استاد گروه بیومتریال، در تالار شهید چمران دانشکده برگزار می‌گردد.

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود ۹۷-۹۶ در دانشکده فناوریهای نوین

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی  سال تحصیلی ۹۷-۹۶ روز چهارشنبه ۱۹مهر ماه ۱۳۹۶ به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده فناوریهای نوین در سالن شهید چمران برگزار گردید. ابتدای این مراسم با سخنرانی ریاست محترم  دانشکده فناوریهای نوین پزشکی جناب آقای دکتر حسین ربانی آغاز گردید و سپس هریک از اساتید محترم به مدت ۱۰ دقیقه در مورد روند فعالیتهای پژوهشی و حیطه کاری خود توضیحات لازم برای دانشجویان جدید الورود ارائه نمودند.این مراسم از ساعت ۸.۳۰ صبح آغاز و تا ساعت ۱۲ ادامه یافت .

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع دانشگاههای یک درصد برتر دنیا

بنابر اعلام سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در فهرست برترین های دنیا و جهان اسلام قرار دارد.

انتصاب مدیر گروه بیوانفورماتیک دانشکده فناوریهای نوین پزشکی

طی حکمی از سوی سرکار خانم دکتر طاهره چنگیزه سرپرست دانشگاه، جناب آقای دکتر احمد واعظ به عنوان مدیر گروه بیوانفورماتیک دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی منصوب گردیدند.توفیق روز افزون ایشان را در انجام امور محوله از درگاه احدیت خواستاریم

تغییر آدرس دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی

به اطلاع میرساند دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی به روبروی دانشکده پرستاری (محل قدیم دفتر فنی) انتقال یافت.

ضمنا تابلوهای راهنمای  سطح دانشگاه گویای محل جدید دانشکده می باشد.

آگهی مزایده عمومی

دانشکده فن آوریهای نوین علوم پزشکی اصفهان تصمیم دارد اجناس و اموال مازاد، خارج از رده مستعل و اسقاطی خود را به صورت مزایده حضوری در تاریخ ۹۶/۷/۳ روز سه شنبه ساعت ۱۰ صبح در محل دانشکده به فروش برساند.لذا از داوطلبین شرکت در مزایده دعوت می شود از تاریخ ۹۶/۷/۱ به آدرس دانشگاه علوم پزشکی - دانشکده فن آوریهای نوین علوم پزشکی اصفهان واحد اموال آقای سیدمهدی قائم مقامی مراجعه نمایند.

گزارش برگزاری اولین کارگاه گرنت نویسی

اولین دوره کارگاه گرنت نویسی در روز های ۲۰ و ۲۱ شهریور ماه از ساعت ۸ لغایت ۱۷ در محل تالار شهید چمران دانشکده فناوری های نوین برگزار گردید.

برگزاری دومین کارگاه گرنت نویسی

دومین کارگاه دفتر یوسرن در اصفهان با همکاری دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی برگزار می گردد.

برگزاری چهارمین گنگره تخصصی و اولین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات

به اطلاع می رساند چهارمین گنگره تخصصی و اولین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات (Hospital Build & Facility Management) در تاریخ ۱۹ الی ۲۰ آذرماه ۱۳۹۶ برگزار می شود.

برگزاری کارگاه گرنت نویسی

اولین کارگاه دفتر یوسرن در اصفهان با همکاری دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی برگزار می گردد.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی RSS