سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری با محصولات متنوع دانشکده فناوریهای نوین پزشکی

به اطلاع میرساند  غرفه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سیزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان، از ۱۸ تا ۲۰ آذرماه در نمایشگاه بین المللی اصفهان برگزار گردید.این نمایشگاه از ساعت ١٥ -٢١ ميزبان علاقه مندان بود.در این غرفه محصولات متنوعی از دانشکده‌هایی همچون دانشکده فناوری های نوین ، علوم توانبخشی و بهداشت به نمایش گذاشته شده است.

کارگاه مقاله نویسی

کارگاه آموزشی تحت عنوان مقاله نویسی در تاریخ چهارشنبه مورخ ۹۶/۹/۲۹ ساعت ۱۱-۹ در سالن شهید چمران برگزار می گردد.

گزارش برگزاری کارگاه آموزشی چهارسوی سلامت

کارگاه آموزشی چهارسوی سلامت  با ارائه دکتر احمد رضا زمانی در روز یکشنبه  ۲۹ آذرماه ۹۶ در سالن شهید چمران دانشکده فناوریهای نوین پزشکی اصفهان برگزار شد.

گزارش برگزاری کارگاه تکمیلی گرنت نویسی

دوره تکمیلی کارگاه گرنت نویسی در تاریخ ۱۴ آذرماه از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۲:۳۰ در محل تالار شهید چمران دانشکده فناوری های نوین برگزار گردید.

کارگاه آموزشی چهارسوی سلامت

کارگاه آموزشی تحت عنوان: چهارسوی سلامت  با حضور جناب آقای دکتر احمد رضا زمانی (متخصص پزشکی پیشگیری و اجتماعی ) روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۱۹ ساعت ۱۱:۴۵ در سالن شهید چمران برگزار می گردد.

برگزاری کارگاه کنترل کیفی و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی

کارگاه کنترل کیفی و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی در روز چهارشنبه ۸ آذر از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن شهید چمران دانشکده فناوری­های نوین برگزار شد.

برگزاری دوره تکمیلی کارگاه گرنت نویسی

به اطلاع می رساند دفتر یوسرن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حمایت دانشکده فناوریهای نوین در نظر دارد کارگاه تکمیلی به منظور بررسی و تصحیح پروپوزال ها در قالب فرمتNIH  با تدریس دکتر علی میرزازاده از دانشگاه ucsf  برگزار نماید.

برگزاری کارگاه کنترل کیفی و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی

به اطلاع میرساند کارگاه کنترل کیفی و کالیبراسیون تجهیزات پزشکی در تاریخ ۸ آذر ۱۳۹۶  از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در دانشکده فناوری های نوین برگزار میگردد.

اتقاء درجه علمی جناب آقای دکتر حسین ربانی از مرتبه دانشیاری به استادی

استاد محترم جناب آقای دکتر حسین ربانی

با کمال مسرت ارتقاء درجه علمی جنابعالی از مرتبه دانشیاری به استادی دانشکده فناوری های نوین علوم پزشکی  را تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون شما را در کسب درجات علمی و معنوی بالاتر از درگاه ایزد منان خواستاریم.

برگزاری جلسه ارتباط دانشکده فناوری های نوین با صنعت پزشکی صنایع اکترو اپتیک صاایران

به اطلاع میرساند،جلسه ای در روز  سه­ شنبه مورخ ۲۳/۸/۱۳۹۶  از  ساعت ۱۵  الی ۱۶:۳۰ پیرامون "راهکارهای ارتباط دانشکده فناوریهای نوین با صنعت صنایع  الکترواپتیک صاایران" با حضور اقای مهندس احمدی مسول ارتباط با دانشگاه صنعت صاایران و آقای مهندس ترکان مدیر واحد صنایع پزشکی صاایران و اقای مهندس ابوطالبیان در دانشکده برگزار گردید.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده فناوریهای نوین علوم پزشکی RSS