برگزاري مرحله دوم آزمون (مصاحبه) دكتراي تخصصي زیست پزشكي سامانه ای

• س, ۱۳۹۸/۰۵/۲۲ - ۱۳:۵۷

برگزاري مرحله دوم آزمون (مصاحبه) دكتراي تخصصي رشته زیست پزشکی سامانه ای

سال تحصيلي ۹۹-۱۳۹۸

به اطلاع كليه پذيرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دكتراي تخصصي رشته زیست پزشكي سامانه ای در سال تحصيلي ۹۹-۱۳۹۸ مي‌رساند، مرحله دوم آزمون (مصاحبه) در روز یکشنبه ۱۳۹۸/۵/۲۷ در محل دانشكده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشكي اصفهان برگزار مي‌شود.

نكات مهم و قابل توجه داوطلبان براي شركت در مصاحبه:

• كليه داوطلبان مي‌بايست رأس ساعت ۸  صبح در محل مصاحبه حضور داشته باشند؛
  • داشتن کارت شناسایی معبتر عکس دار (شناسنامه یا کارت ملی) برای حضور در جلسه مصاحبه الزامی است.
  • از همراه داشتن وسايل الكترونيك اعم از موبايل، ساعت هوشمند، لب تاپ و ... خوداري كنيد و در صورت همراه داشتن، آن را به مسؤول مربوطه تحويل دهيد.
  • همراه داشتن پایان‌نامه دفاع شده و یا آماده دفاع برای کسب امتیاز ایستگاه پایان‌نامه الزامی است؛
  • چنانچه در هر يك از مراحل پذيرش مشخص گردد كه داوطلب مدرك يا مداركي غير واقعي و يا جعلي كه منجر به كسب امتياز گرديده است، ارائه نموده، طبق ضوابط و مقررات مربوطه اقدام خواهد شد.
  • چنانچه داوطلب مستندات آموزشی یا پژوهشی را بعد از فرصت بارگذاري مستندات در سامانه دريافت نموده،  مي‌تواند در روز مصاحبه آن را به مسؤولین مربوطه تحویل نماید، هرچند تعهدی نسبت به اعمال امتیاز آن وجود ندارد.
  • غيبت يا عدم شركت داطلبان در آزمون مرحله‌ي دوم مصاحبه به هر دليل، به منزله انصراف بوده و انجام مصاحبه مجدد براي داوطلب به هیچ عنوان امكان‌پذير نيست؛
  • فرايند مصاحبه به صورت ساختارمند و در قالب ۶ ايستگاه مجزا به شرح ذيل انجام خواهد شد:

ايستگاه شماره ۱: ميزان تسلط بر پايان‌نامه و مقالات مستخرج از آن

ايستگاه شماره ۲:ارائه شفاهي مطالب علمي

ايستگاه شماره ۳:جستجوي منابع علمي الکترونیک

ايستگاه شماره ۴: اختصاصي زبان انگليسي

ايستگاه های شماره ۵ و۶: توانمندي‌هاي تخصصي رشته

• جهت ارتقای فرآيند مصاحبه، فرم رضايت‌سنجي را تكميل نموده و قبل از خروج از محل مصاحبه، به كارشناس ذيربط تحويل دهيد.

تلفن پاسخگویی: ۰۳۱۳۷۹۲۳۸۷۳

برای دریافت آدرس دانشکده اینجا را کلیلک نمایید