انتصاب رئیس مرکز مهارتهای فناوری تجهیزات پزشکی دانشگاه

• س, ۱۳۹۸/۰۷/۰۲ - ۱۲:۵۳

براساس حکمی ازسوی خانم دکتر حق جوی معاون تحقیقات و  فناوری دانشگاه ،دکتر علی حسن زهرایی عضو هیات علمی دانکشده فناوری به عنوان  رئیس مرکز مهارتهای فناوری تجهیزات پزشکی دانشگاه منصوب گردید. در این حکم معاون تحقیقات و فناوری  دانشگاه  ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر حسن زهرایی  در این مسوولیت ، بر موارد زیر تأکید نمود:

• فراهم نمودن محیطی مناسب جهت آموزش و آشنایی با طرزکار، بررسی ساختار، خصوصیات فنی و نیز لوازم جانبی تجهیزات پزشکی موجود در بیمارستانها.
  • تربیت تکنسین ماهر فنی بمنظور تعمیر تجهیزات پزشکی در کلینیکها، مطبها و مراکز درمانی.
  • درآمدزایی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از طریق آموزش تخصصی در حوزه تجهیزات.
  • حذف خلاء ارتباطی موجود بین صنعت و دانشگاه از طریق تعریف پروژه­های کاربردی در حوزه تجهیزات پزشکی از طریق مهندسی معکوس.
  • ساخت تجهیزات پزشکی توسعه یافته از طریق توسعه سخت افزاری و نرم افزاری تجهیزات موجود (توسعه فناوری تجهیزات پزشکی)
  • ارتقاء سطح علمی  علاقه مندان به حرفه تعمیر تجهیزات پزشکی.
  • راه اندازی موزه تجهیزات پزشکی با درج کلیه سوابق تکنولوژیکی و فنی و سیر تاریخی تحول تجهیزات پزشکی