برگزاری هفته آموزش، 7 تا 11 خرداد ماه

روز دوشنبه 9 خرداد ماه سال جاری، به مناسبت هفته آموزش، اساتید و دانشجویان دانشکده فناوریهای نوین ضمن کوه پیمایی، ساعتی را به صرف صبحانه کاری و نشستی صمیمانه گذراندند.

طی این نشست، ضمن تقدیر از رتبه های  برتر آموزشی، جوایزی نیز به قید قرعه به سه نفر از جمع دانشجویان حاضر اهدا شد.

حضور ساده و صمیمانه مسیولین و دانشجویان نوید بخش ارتباطی موثر و سازنده در امر آموزش و پژوهش بوده و میتواند گامی موثر درحل مشکلات و مسایل آموزشی و تسهیل روند یادگیری در بین فراگیران باشد.

دانشکده فناوریهای نوین بدلیل ساختار آموزشی ویژه به جهت دارا بودن صرفا دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارتباط تنگاتنگ حوزه ها و گروههای آموزشی موجود، پتانسیل ویژه ای برای پایه گزاری محیطی ساده و صمیمی و در عین حال متخصص و متفکر از فراگیران و آموزگارانی دارد که همگی بلحاظ دغدغه های آموزشی هم جهت و هم سو بوده و برآنند تا با آگاهی از مشکلات موجود، راه رسیدن به آینده ای روشن را هموار کنند