دومین مدرسه زمستانه بیوسنسور تحت عنوان "بررسی پیشرفت های اخیر در زمینه حسگرهای زیستی"  به صورت وبینار و به مدت شش ساعت و با همکاری مرکز تحقیقات بیوسنسور و دانشکده فناوری های نوین علوم پزشکی اصفهان در اسفند ماه 99 برگزار شد. در این دوره مدرسینی از استرالیا، کانادا و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حضور داشته و به معرفی مباحث جدید در حسگرهای زیستی و دستاوردهای خود در این زمینه پرداختند. این دوره با حضور حدود 40 نفر شرکت کننده علاقه مند به مبحث بیوسنسور از دانشگاه های داخل و خارج از کشور و از رشته¬ های مختلف از جمله مهندسی مواد، مهندسی پزشکی، شیمی و نساجی برگزار شد و در پایان شرکت کنندگان گواهی حضور در دوره را دریافت کردند.

دریافت فایل پوستر