سخنرانی آقای دکتر واعظ رییس محترم دانشکده ی فناوری های نوین در چهارمین کنفرانس زیست شناسی سامانه های ایران

چهارمین کنفرانس زیست شناسی سامانه های ایران در تاریخ ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت برگزار خواهد شد. در این کنفرانس تلاش بر این است تا با حضور فعال فرهیختگان و علاقمندان زیست‌فناوری کشور در طی دو روز سخنرانان کلیدی در حوزه‌های مختلف پزشکی، صنعت و علوم زیستی در مورد زمینه‌های تخصصی مربوطه به ارائه دستاوردها بپردازند. در روز دوم این کنفرانس آقای دکتر واعظ ریییس محترم دانشکده ی فناوری های نوین از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در خصوص رویکردهای زیست شناسی سیستم ها سخنرانی خواهند داشت. از دیگر برنامه های مورد نظر در این کنفرانس بررسی نقشه راه کشور در زمینه زیست شناسی سامانه ها است که با حضور فعال شرکت کنندگان در کنفرانس انجام خواهد شد.

فایل پیوست