گردهمایی باشکوه هفته پژوهش در دانشکده فناور ی های نوین

یکشنبه ۱۳ آذرماه به مناسبت هفته پژوهش گردهمایی باشکوهی توسط دانشجویان و اساتید هیات علمی و باحضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در دانشکده فناوری های نوین برگزار گردید.

مراسم آذرماه پژوهش از ساعت هفت و نیم صبح به صرف صبحانه و باحضور گرم و فعال تمامی دانشجویان کوشای این دانشکده آغاز گردید. در نیمه اول این مراسم دوبخش رویداد سه دقیقه ایی توسط دانشجویان برتر با بررسی بهترین ارایه ها به چالش کشیده شد. پس از استراحت و پذیرایی در ساعت ۲ میزگرد پژوهش و فناوری باحضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه اساتید و دانشجویان برگزار شد ضمن ایراد سخنرانی از سوی صاحب نظران و اساتید، به بررسی مشکلات و نقطه نظرات و پیشنهادات دانشجویان نیز پرداخته شد. در ادامه از از دانشجویان برتر؛اساتید برتر و کارمند برتر و همچنین بهترین ارایه های سه دقیقه ایی قدر دانی به عمل آمد.