همایش سالیانه پژوهش 1402

در روز چهارشنبه ۲۲ آذرماه دانشکده فناوری‌های نوین علوم پزشکی به مناسبت "همایش سالیانه پژوهش" ارائه شفاهی طرح‌های برگزیده را راس ساعت۱۰ صبح برگزار کرد و در ادامه با "مسابقه پوستر طرح‌های برگزیده" را راس ساعت ۱۱ صبح برگزار کرد. در این رویداد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی رشته های،مهندسی،پزشکی شامل  گرایش های بیوالکتریک، بیومتریال، بیوانفورماتیک و فناوری تصویربرداری پزشکی به ارایه مقالات و پایان نامه های خود پرداختند که  بسیار مورد استقبال دانشجویان  قرار گرفت و   در انتهای این مراسم به افراد برگزیده از دیدگاه داوران جوایزی به رسم تقدیر اهدا شد.
همچنین در ساعت ۱۳ الی ۱۵ کارگاه تخصصی استفاده از  chat gbt با حضور اقای دکتر مهدوی از اساتید هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان ارایه گردید که بسیار مورد استقبال علاقمندان داخل و خارج از دانشکده قرار گرفت.
و در پایان ضمن قدردانی از افراد برگزید و اعطای لوح تقدیر، نشست صمیمانه اساتید و دانشجویان با حضور ریاست محترم دانشکده و معاون محترم پژوهشی دانشگاه صورت گرفت. #روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین