موفقیت جناب آقای مهندس محمدعلی گنجعلی در  نخستین کنگره پژوهشی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی منطقه 7 آمایشی

30 فروردین ماه، نخستین کنگره پژوهشی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی منطقه 7 آمایشی با حضوردکتر شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ دکتر غلامرضا عسگری، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  و جمعی از اعضای هیأت علمی و پژوهشگران سراسر کشور در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

این کنگره با هدف ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوران دانشجویان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مرکز همایش های علمی دانشگاه از ساعت 8 صبح تا 19 برگزار شد. این کنگره با استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور رو به رو گردید و بیش از 560 خلاصه مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال گردیده بودکه بیشترین مقالات پس از اصفهان، به سه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، شیراز و مشهد اختصاص یافت.

کنگره در سه محور ویژه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ، مسائل زیست محیطی ( آب و آلودگی هوا) و تله مدیسین و هوش مصنوعی برگزار شد.

در پایان به 24 نفر از برگزیدگان این کنگره در محور های مختلف تجلیل و هدایای اهداء گردید که جناب آقای مهندس محمدعلی گنجعلی از دانشجویان دانشکده فناوری های نوین جز افراد برتر در زمینه پوستر و مقاله بودند و این موفقیت بزرگ را به ایشان تبریک عرض می کنیم.

روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین